Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Cardiology IV Βlack κωδ.6152
Στηθοσκόπιο 3M™ Littmann Cardiology IV Βlack κωδ.6152
LITTMANN ΣΤΗΘ. CARDIOLOGY IV Βlack 6152
Kωδικός 01350
Part Number: 6152
Δειτε όλα τα προϊόντα της LITTMANN
Eπισκεφθείτε την σελίδα του κατασκευαστή
Άμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 ημέρες
Αγαπημένο
Σύγκριση
Περιγραφή
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος
 

CARDIOLOGY IV Στηθοσκόπιο

H ακρόαση ακόμα και των πιο ανεπαίσθητων ήχων είναι κρίσιμη για την ακριβή εξέταση του ασθενή και τη διάγνωση. Το νέο Στηθοσκόπιο Littmann? Cardiology IV™ είναι κατασκευασμένο έτσι ώστε να σας βοηθήσει να ακούσετε ακόμα και τον πιο δύσκολα διακρινόμενο ήχο, αυτόν που θα σας πει περισσότερα για την κατάσταση του ασθενή σας.

Σχεδιασμένο για τους ιατρούς που απαιτούν ανώτερη ποιότητα και εξαιρετική ευελιξία. Ο ανανεωμένος σχεδιασμός και η βελτιωμένη ακουστική του Στηθοσκοπίου Cardiology IV™ σας δίνουν πλέον τη δυνατότητα να ακούτε περισσότερα από αυτά που είναι κρίσιμα για εσάς.

Χαρακτηριστικά

H καλύτερη ακρόαση των ήχων υψηλής συχνότητας 2 σάς βοηθά να εκτιμήσετε καλύτερα την κατάσταση του ασθενή σας.

Το ενιαίο διάφραγμα διπλών συχνοτήτων σάς επιτρέπει να ακούτε ήχους υψηλής και χαμηλής συχνότητας και από τις δύο πλευρές του κώδωνα, την παιδιατρική και των ενηλίκων

Η παιδιατρική πλευρά του κώδωνα μετατρέπεται σε ανοιχτό κώδωνα, απλά αντικαθιστώντας το ενιαίο διάφραγμα διπλών συχνοτήτων με μια ελαστική στεφάνη που δεν «παγώνει» τον ασθενή.

Ο κώδωνας παραμένει καθαρόςεπειδή καλύπτεται από το μικρό διάφραγμα.

Η σωλήνωση διπλού αυλού συνδυάζει δύο διαδρομές του ήχου σε έναv σωλήνα,εξαλείφοντας τον θόρυβο τριβής που δημιουργούν οι παραδοσιακοί διπλοί σωλήνες.

Δεν κατασκευάζεται με λατέξ από φυσικό καουτσούκ, ούτε με φθαλικούς εστέρες. Ο αυλός επόμενης γενιάς έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της βελτιωμένης αντίστασης στα έλαια του δέρματος και την αλκοόλη και είναι λιγότερο πιθανό να αποκτήσει λεκέδες.

Έχει 7 έτη εγγύηση

Powered by itXproject